Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine præferencer samt trafikmåling, så vi ved, hvor mange, der besøger vores side.

En cookie er en lille informationsfil, der ved besøget lagres på brugerens computer. Cookies kan ikke identificere brugeren som person, kun den pågældende browser, der benyttes til besøget på hjemmesiden.

Cookies rummer ikke virus og kan heller ikke påvirke data eller information på brugerens computer.
Cookies kan lagres på computeren og aktiveres f.eks. ved at brugeren besøger hjemmesiden igen. Levetiden for den enkelte cookie varierer, og de sletter sig selv efter et vist antal måneder. De fornyes dog efter hvert besøg.

Hvis du ønsker at slette cookies, eller hvis du ikke ønsker at modtage dem, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Dog skal man være klar over, at hvis man hindrer lagring af cookies, er en risiko for at navigation eller funktionalitet på hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Cookies på vores hjemmeside

Dette website anvender cookies for at optimere din oplevelse af hjemmesiden.
Vi vil gerne give brugeren en god oplevelse på vores hjemmeside. Formålet med anvendelsen af cookies er derfor at indsamle anonym statistik omkring besøg på hjemmesiden, så vi bedre kan optimere og forbedre vores indhold.
Vi anvender Google Analytics til at måle statistik på besøg.


IP-adresser

Denne hjemmeside indsamler IP-adresser til statistiske formål.

Formålet er at indsamle statistik omkring brugen af hjemmesiden, så vi bedre kan administrere hjemmesiden og optimere indholdet.
En IP-adresse er et nummer for en brugers enhed på internettet. At kende en IP-adresser er ikke det samme som at identificere en bruger.
En IP-adresse er blot et tal, som ikke rummer personspecifik information om brugeren.

Ansvarlig for hjemmesiden

Lamipro A/S er ejer og ansvarshavende for denne hjemmeside.

Har du spørgsmål vedr. placering af cookies kan du kontakte os på LAMIPRO@LAMIPRO.DK

 

Brug af personoplysninger

Vi indsamler udelukkende personoplysninger, såfremt du har givet os disse oplysninger i forbindelse med bestilling af materialer til levering enten elektronisk eller fysisk. Vi anvender oplysningerne til at levere det mest optimale materiale til dig. I forbindelse med abonnering på vores nyhedsbrev indsamles oplysninger om navn, firma titel samt email hos Mailchimp, som vi benytter til udsendelse af nyhedsbreve. Personoplysninger afgives aldrig.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Lamipro, skal du rette henvendelse på lamipro@lamipro.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.