Nyheder


Her kan du læse LAMIPROs nyheder, og holde dig opdateret på hvad der foregår hos os. Læs også vores blog.

Salgskonsulent Sjælland

Hos LAMIPRO søger vi en erfaren salgskonsulent, som får ansvaret for at udbygge vores projekt- og kundeportefølje på Sjælland.

 

Læs mere

Tre etager | Tre x ATLANTIC ONE

Til de nye tilbygninger på Holmegårdsskolen i Hvidovre, har LAMIPRO leveret i alt tre ATLANTIC ONE skærmvægsopsætninger, som er opført på tre forskellige etager.

Læs mere om projektet her

LAMIPRO i Viborg

Vi har netop afsluttet to projekter i Viborg, hvor vores skærmvægge og døre er benyttet.

Klik nedenfor for at læse mere om NEVADA PLAY til Arnbjerg børnehus og NEVADA SILENT til House of Industry.

Læs mere og se flere billeder

Sekura Cabins - Nyt domicil i Randers

Sekura Cabins har netop taget deres nyopførte domicil på Metervej i Randers i brug. Til det nye domicil, har LAMIPRO leveret en række produkter, hvilket du kan læse mere om her.

Læs mere om Sekura Cabins

Nye laminatdesigns i sortimentet

Vi har opdateret vores laminatkollektion, så LAMIPRO nu er lagerførende af knap 50 laminatdesigns.

Læs mere

Største skærmvægskollektion i Skandinavien

Som tidligere lovet, har vi nu tilføjet yderligere 7 designs til vores NEVADA-kollektion, så vi nu tilbyder skærmvægskollektionen i hele 30 forskellige designs.

Læs mere og se kollektionen

Opdateret galleri - Vindueslysninger

Vi har netop opdateret vores galleri med nye billeder af vores vindueslysninger, så det nu er muligt at se endnu flere af de små detaljer, der gør LAMIPROs vindueslysninger særlige.

Læs mere og se flere billeder

LAMIPRO vinder lysninger til 500 mio. kr. projekt

LAMIPRO vækster flot på vindueslysninger, og har vundet første rigtigt store ordre til en omfattende helhedsrenovering af en lang række lejlighedskomplekser i Odense med et budget på 500 mio. kr.

Her kan du læse mere og se udvalgte billeder fra projektet.

Se billederne

Nye linoleumdesigns i kollektionen

Vi har netop udvidet vores sortiment af desktop linoleum, så vi nu tilbyder 10 designs i vores kollektion.

Læs mere

Opdateret NEVADA-kollektion

Vi har opdateret NEVADA-kollektionen, så den nu indeholder hele 24 forskellige designs – lige fra basisfarver til sten- og trædesigns.

Læs mere om opdateringen

Prøver på vindueslysninger

Vores fine prøver på vindueslysninger står klar til afsendelse, og du er meget velkommen til at bestille et par eksemplarer.

Prøverne er inkl. vinduesplade, gerigter og monteringsvejledning, så helhedsindtrykket er fuldendt.

Læs mere om prøverne

Årsberetning 2020

I anledningen af højtiden vil vi, her hos LAMIPRO, gerne have lov at ønske jer alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Vores direktør, Kim, har skrevet en beretning om året, der gik hos LAMIPRO - et tilbageblik, der giver indblik. Her beretter han bl.a. om, hvordan coronasituationen påvirkede os og om de spændende ting, der kommer til at ske hos os i 2021.

Læs hele Kims beretning

Nye designs til ATLANTIC-serien


Vores ATLANTIC skærmvægge og døre kan nu også fås i de to designs sort og beton.

Læs mere

Nye kollegaer på kontoret

I foråret bød vi velkommen til vores produktionsingeniør Jacob og senere på året startede Julie som marketingkoordinator hos os.

Læs mere 

SINGLE-systemer hjælper med at holde afstand

For at begrænse smitten af COVID-19 skal vi fortsat holde mere afstand til hinanden. Vores SINGLE-systemer er holdbare løsninger, som hjælper brugerne med at holde afstand i f.eks. omklædningsrum og på offentlige toiletter, hvor mange mennesker deler faciliteterne.

Læs mere

Forarbejdning

 

Vores moderne maskinpark i Randers giver os mulighed for at forarbejde mange forskellige typer af træbaserede plader på flere forskellige måder. Læs mere om vores CNC-bearbejdning, kantning, oplimning og pladeopskæring på hjemmesiden eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere

Nye gallerier

 

For at kunne inspirere vores kunder mest muligt, har vi i den sidste tid testet forskellige versioner af vores gallerier på hjemmesiden. Det har ført til et par opdaterede gallerier, som også løbende bliver opdateret med billeder.

Læs mere

Nyt greb til ATLANTIC-serien

 

Vores ATLANTIC-serie monteres nu med et nyt og opgraderet greb med lås. SAFE er produceret af rustfrit stål, har et stilrent og flot design og monteres som standard på alle vores ATLANTIC skærmvægge og døre.

Læs mere

Lamipro professionel laminatrens

Prøv vores nye laminatrens og sikre dine laminat- og melaminoverflader den optimale rengøring og pleje. 

 

Læs mere om produktet

Styrke og innovation bag nyt logo

Fredag d. 1. februar 2019 gik vi i luften med vores nye kommunikationstilgang og visuelle identitet – i første omgang ved nyt logo og ny hjemmeside.

Ændringerne sker som et led i en større udviklingsproces her i virksomheden, hvor vi indenfor de seneste 18 måneder har udbygget og optimeret på personalefronten med nye kollegaer i det interne salg, i marketing, i produktionen samt i bestyrelsen, fokuseret på produktionsoptimering og produktudvikling, samt investeret i digitaliseringen med et helt nyt IT-system, som vi netop i disse måneder er ved at integrere.

”Med vores nye visuelle identitet vil vi gerne udstråle innovation, viden og professionalisme, som er tre nøgleord i vores måde at udvikle virksomheden på. Logoets kvadratiske form manifesterer den styrke, både virksomheden og vores produkter besidder, ligesom de skarpe hjørner også underbygger vores kernemateriale – laminatet. Vores nye blå-grønne farve har til formål at inkorporere seriøsitet og troværdighed, som vi værner om i alt, hvad vi gør. Logoet og farven danner samtidig rammen for vores nye hjemmeside, hvor vi har vægtet et mere moderne og overskueligt udtryk, hvor vi samtidig har ønsket en brugervenlig tilgang, så vores kunder nemt kan navigere rundt og finde nødvendige oplysninger,” udtaler marketingkoordinator Gitte Andersen.

Kontakt vores medarbejdere

Nyt bestyrelsesmedlem tiltræder hos Lamipro


Vi er glade for at kunne byde Claus Frydenborg Hansen velkommen i Lamipros bestyrelse. Claus er til dagligt direktør for virksomheden, Eric Storm A/S, og har et indgående kendskab til byggebranchen, som vi glæder os til at kunne drage nytte af.

 

Læs mere

EGGER introducerer tre nyheder på anerkendt messe

Messen interzum, der afholdes hvert andet år i Køln, er en oplagt mulighed for de store brands at præsentere deres kunder for nye produkter og innovationer. Og her er EGGER som sædvanligt med til at sætte standarden højt.

Læs mere

Gentas lancerer ny designkollektion

På interzum i Køln præsenterer Gentas i år en ny designserie, der er inspireret af det store univers.

Læs mere

Ny salgschef styrker virksomheden

Vi kan nu byde René Bangsbro velkommen hos Lamipro som salgschef med særlig fokus på facade og byggeri. René kommer fra en lignende stilling, og med næsten 20 års erfaring i branchen kommer både Lamipro og kunderne til at drage stor fordel af hans indgående viden på disse områder.

Læs mere

Ny intern salgsleder sætter kunden forrest

I foråret bød vi velkommen til en ny kollega – nemlig Marianne Nathan, der er startet stærkt op som leder af vores interne salgsafdeling. Hun kommer fra en lignende stilling i en stor produktionsvirksomhed, hvor hendes primære projekt var at løfte den samlede kundeoplevelse. Og nu er hun klar til at gøre det samme hos Lamipro, hvor hun vil sikre, at vi når nye højder i forhold til servicen og rådgivningen, for som hun selv siger: ”Kunden er vores allervigtigste aktiv.”

Læs mere

JULEHILSEN FRA LAMIPRO | 2019

I anledningen af højtiden vil vi, her hos LAMIPRO, gerne have lov at ønske jer alle en rigtig god jul og et godt nytår. Kim, vores direktør, har i den forbindelse skrevet en beretning om året hos LAMIPRO - et tilbageblik, der giver indblik - hvor han også tager han et kig på det nye år, og de spændende ting der kommer til at ske hos os i 2020. Læs hele beretningen:

Læs mere