Vores certificering er din garanti


Vores FSC®-certifikat er din garanti for, at de træbaserede materialer, vi anvender i produktionen, stammer fra en bæredygtig produktion. Hvert år bliver vores træbaserede varer og håndtering heraf kontrolleret af NEPCon - en uafhængig, ekstern kontrol, der sikrer, at vi lever op til de standarter, det kræver at være FSC-certificeret.

Se vores seneste rapport her   Se vores FSC-certificat her

FSC (Forest Stewardship Council) er en international mærkningsordning, der dokumenterer, at mærkede varer har oprindelse i skovområder, der udnyttes bæredygtigt. For at træ kan FSC-certificeres skal skovområderne udnyttes på en måde, der er til gavn for både naturen og lokalsamfundet og vigtigst af alt sikre, at der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere.
I 2018 fik vi forlænget vores FSC®-certifikat med yderligere fem år, hvilket vi er stolte over. Som indehaver af FSC®-certifikatet, er vi er med til at sikre bæredygtigt byggeri inden for producerede træprodukter, og ca. 80 % af alle vores laminater er FSC-certificeret. Dermed kan vi levere forarbejdet laminat- og spånpladeprodukter med FSC Mix-mærkning.

Mix-mærket sidder på produkter, der indeholder et eller flere af følgende materialer: Træ fra FSC-certificerede skove, kontrolleret træ/FSC Controlled Wood og genbrugsmaterialer.

  • Dette produkt er fremstillet af FSC®-certificeret og andet styret materiale.
  • Dette produkt er fremstillet af materiale fra velforvaltede, FSC®-certificerede skove og andre kontrollerede kilder.
  • Dette produkt er fremstillet af materiale fra velforvaltet FSC®-certificerede skove, genbrugt materialer og andre kontrollerede kilder.
  • Dette produkt er fremstillet af materiale fra velforvaltet FSC®-certificerede skove og fra genbrugsmaterialer.
  • Dette produkt er lavet af genbrugsmaterialer og andre styrede kilder. Sig ikke, at produkter, der bærer 'Mix' etiketten, er lavet af materialer fra ansvarligt eller velforvaltede skove uden at henvise til de andre kilder, der anvendes.

Følgende af vores produkter er mærket med FSC Mix Credit:
Krydsfiner, spånplader og melamin, MDF-plader, laminater, plader med pålimet laminat.