Vi tager miljøet alvorligt!

 

Vores FSC®-certifikat er din garanti for, at de træbaserede materialer, vi anvender i produktionen, stammer fra en bæredygtig produktion. Hvert år bliver vores træbaserede varer og håndtering heraf kontrolleret af NEPCon - en uafhængig, ekstern kontrol, der sikrer, at vi lever op til de standarter, det kræver at være FSC-certificeret.

Certifikater er dog ikke udelukkende vores bidrag til en bæredygtig produktion. Der er også mange andre parametre, der giver bidrager positivt til at mindske vores miljøbelastning mest muligt.

  • Vores mest anvendte råmateriale er spånplader. Et materiale der er baseret på genbrug, idet spånplader blandt andet består af overskudsmateriale af spåner og flis fra skove og træ- og møbelindustrien.

  • Vi benytter os af vandbaserede lim- og lakprodukter, der udover at tage hensyn til det omgivende miljø, også bidrager til et sundhedsmæssigt godt arbejdsmiljø.

  • Alle vores profiler til vores produkter er fremstillet af aluminium; et materiale der kan genanvendes utallige gange, ved at smelte og forme det på ny. Ved at genanvende aluminium er energibesparelsen hel 95 %, og for hvert ton aluminium, der genavendes, spares 10 ton co2 frem for at fremstille af nyopgravede råstoffer.

  • Vi sorterer alt vores affald.

  • Vi tilstræber hele tiden at optimere vores omgang med miljøet.