Nyheder


Her kan du læse Lamipros nyheder, og holde dig opdateret på hvad der foregår hos os. Læs også vores blog.

Ny salgschef styrker virksomheden

Vi kan nu byde René Bangsbro velkommen hos Lamipro som salgschef med særlig fokus på facade og byggeri. René kommer fra en lignende stilling, og med næsten 20 års erfaring i branchen kommer både Lamipro og kunderne til at drage stor fordel af hans indgående viden på disse områder.

Læs mere

Ny intern salgsleder sætter kunden forrest

I foråret bød vi velkommen til en ny kollega – nemlig Marianne Nathan, der er startet stærkt op som leder af vores interne salgsafdeling. Hun kommer fra en lignende stilling i en stor produktionsvirksomhed, hvor hendes primære projekt var at løfte den samlede kundeoplevelse. Og nu er hun klar til at gøre det samme hos Lamipro, hvor hun vil sikre, at vi når nye højder i forhold til servicen og rådgivningen, for som hun selv siger: ”Kunden er vores allervigtigste aktiv.”

Læs mere

Gentas lancerer ny designkollektion

På interzum i Køln præsenterer Gentas i år en ny designserie, der er inspireret af det store univers.

Læs mere

EGGER introducerer tre nyheder på anerkendt messe

Messen interzum, der afholdes hvert andet år i Køln, er en oplagt mulighed for de store brands at præsentere deres kunder for nye produkter og innovationer. Og her er EGGER som sædvanligt med til at sætte standarden højt.

Læs mere

Nyt bestyrelsesmedlem tiltræder hos Lamipro


Vi er glade for at kunne byde Claus Frydenborg Hansen velkommen i Lamipros bestyrelse. Claus er til dagligt direktør for virksomheden, Eric Storm A/S, og har et indgående kendskab til byggebranchen, som vi glæder os til at kunne drage nytte af.

 

Læs mere

Styrke og innovation bag nyt logo

Fredag d. 1. februar 2019 gik vi i luften med vores nye kommunikationstilgang og visuelle identitet – i første omgang ved nyt logo og ny hjemmeside.

Ændringerne sker som et led i en større udviklingsproces her i virksomheden, hvor vi indenfor de seneste 18 måneder har udbygget og optimeret på personalefronten med nye kollegaer i det interne salg, i marketing, i produktionen samt i bestyrelsen, fokuseret på produktionsoptimering og produktudvikling, samt investeret i digitaliseringen med et helt nyt IT-system, som vi netop i disse måneder er ved at integrere.

”Med vores nye visuelle identitet vil vi gerne udstråle innovation, viden og professionalisme, som er tre nøgleord i vores måde at udvikle virksomheden på. Logoets kvadratiske form manifesterer den styrke, både virksomheden og vores produkter besidder, ligesom de skarpe hjørner også underbygger vores kernemateriale – laminatet. Vores nye blå-grønne farve har til formål at inkorporere seriøsitet og troværdighed, som vi værner om i alt, hvad vi gør. Logoet og farven danner samtidig rammen for vores nye hjemmeside, hvor vi har vægtet et mere moderne og overskueligt udtryk, hvor vi samtidig har ønsket en brugervenlig tilgang, så vores kunder nemt kan navigere rundt og finde nødvendige oplysninger,” udtaler marketingkoordinator Gitte Andersen.

Kontakt vores medarbejdere

Lamipro professionel laminatrens

Prøv vores nye laminatrens og sikre dine laminat- og melaminoverflader den optimale rengøring og pleje. 

 

Læs mere om produktet

Garderobeknage

Har du set vores nye garderobeknage i rustfrit stål?

 

Se mere om produktet