EGGER - MORE FROM WOOD

 

Vi er eksklusiv forhandler i Danmark af EGGER.

EGGER er en østrigsk familievirksomhed, der i dag ejes af brødrene, Michael og Fritz Egger, hvis far etablerede virksomheden i 1961.

EGGER startede med en spånpladefabrik i byen St. Johann, og det er siden blevet til 18 fabrikker over hele verden. Der beskæftiges i dag over 9.200 medarbejdere og omsætningen har rundet EUR 2,6 mia.

Virksomhedens værdier er dynamik, loyalitet, ansvarlighed, bæredygtighed og troværdighed, og deres mål er at være Europas ledende producent af træbaserede løsninger via særdeles høj kvalitet, design, innovation og service samt et tæt og stærkt forhold til såvel ansatte som samarbejdspartnere.

EGGER opererer inden for forretningsområderne møbel og inventar, konstruktion samt gulve, og de henvender sig til de tre målgrupper industri, professionel samt gør-det-selv.

EGGER Decorative Collection 2017-2019

EGGER efterlever på fornemmeste vis den stigende efterspørgsel på kombineret funktionalitet og design, og både arkitekter og møbelindustrien kan finde inspiration og aktuelle trends i EGGERs Decorative Collection.

Kollektionen tilbyder innovative og moderne materialer i matchende farver. Lige fra laminat til melaminplader og videre til ABS-kanter.

EGGERs design kan benyttes alle steder fra kontor til stue, fra køkken til badeværelse, fra gulv til dør.

EGGER og LAMIPRO kan viderebearbejde produkterne enten direkte fra fabrikken eller hos LAMIPRO i Randers, og kunden kan selv bestemme niveauet af forædling, så det passer netop til det individuelle behov.